Umrežavanje računara

Umrežavanje računara

Pored projektovanja računarskih mreža, naši serviseri rade i osnovno umrežavanje računara, samo povezivanje računara sa osnovnim podešavanjima, što podrazumeva povezivanje računara na već postojeću mrežu sa podešavanjem parametara mreže na računaru za jednostavan rad mreže.


Ako želite projekat i izgradnju nove mreže, ili veće izmene postojeće mreže zbog bržeg rada, racionalizacije ili proširenja mreže, pogledajte odeljak Projektovanje mreže.


Cena usluge osnovnog umrežavanja je 200 din po računaru u koje nije uračunata cena izlaska na teren, kablova i konektora koji bi se u tom slučaju koristili.


Cena: 200 din


Preporučujemo:

  • Ukoliko ne znate sami, pozovite stručan servis "Podrške i Servisa" koji će umrežiti vaše računare.

Kontakt za servis računara: 069 2 SERVIS (069 2 737 847)

« usluge servisa računaraKontaktirajte stručan tim

Iskoristite usluge i mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

  • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
    Marko Mitić (Beograd)

  • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

  • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
  • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference