Instalacija Windows sistema

Instalacija Windows sistema

Vaš operativni sistem je jedna od najbitnijih stavki za ispravan rad Vašeg računara. Vremenom zbog česte instalacije raznih programa, virusa, nepravilnog gašenja ili hardverskog kvara oprerativni sistem treba ponovo instalirati da bi ceo računar ponovo radio kao kad je kupljen.


U našem servisu instalacija sistema traje vrlo kratko, i uglavnom se završi istog dana. Na Vama je samo da donesete kućište i diskove za instalaciju sistema i drajvera, sve ostalo mi završavamo.


Uz instalaciju operativnog sistema instaliraćemo i neke od sledećih besplatnih programa: antivirus, internet pretraživač, plejere za filmove i muziku, programe za pregled slika i sve ostalo što je potrebno za normalno korišćenje računara.


Bitno je naglasiti da mi ne instaliramo sistem sa našeg diska, i da su svi instalirani programi potpuno besplatni i legalni.


Cena: 1000 din


Preporučujemo:

  • Instalaciju Windows 7 operativnog sistema.
  • Reinstalaciju Windowsa (sistema na vašem računaru), na godinu dana.
  • Ukoliko ne znate sami, pozovite "Podršku i Servis" da umesto vas izvrši reinstalaciju Windowsa, a potom i instalira drajvere i sav potreban softver.

Kontakt za servis računara: 069 2 SERVIS (069 2 737 847)

« usluge servisa računaraKontaktirajte stručan tim

Iskoristite usluge i mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

  • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
    Marko Mitić (Beograd)

  • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

  • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
  • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference