Dijagnostika kvara računara

Dijagnoza kvara računara

U slučaju da ne znate zašto ne radi računar mi možemo da uradimo samo dijagnostiku kvara, bez usluge servisa. Na taj način možete unapred da znate koliko će trajati i koliko će koštati servis koji je potreban za ispravan rad vašeg računara.


Ukoliko potreban servis uradite u našim servisima dijagnostika se ne naplaćuje, ako platite dijagnostiku pa posle ipak dođete kod nas u servis, iznos koji ste dali za dijagnostiku se računa kao da ste platili jedan deo servisa pa doplaćujete samo razliku do punog iznosa servisa.


Cena: 300-1000 din


Preporučujemo:

  • Uvek napravite dijagonostiku kvara pre nego što poželite nešto da popravite...
    Možda nije pokvareno.
  • Ukoliko ne možete sami, pozovite "Podršku i Servis" da pronađe kvar na računaru i po potrebi izvrši servis vašeg računara.

Kontakt za servis računara: 069 2 SERVIS (069 2 737 847)

« usluge servisa računaraKontaktirajte stručan tim

Iskoristite usluge i mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

  • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
    Marko Mitić (Beograd)

  • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

  • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
  • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference