Čišćenje kućišta i komponenti od prašine

Čišćenje kućišta i komponenti od prašine

Tokom rada Vaš računar mora da se hladi ventilatorima koji uvlače spoljašnji vazduh zajedno sa prašinom koja se nakuplja u velikim količinama u kućištu i hladnjacima za procesor, grafičku karticu, napajanje i ostale komponente.


Prašina je još veća opasnost po računar ako se on nalazi u prostoriji gde ima duvanskog dima ili u nekoj radionici. Sve ovo otežava hladjenje računara, ventilatori postaju bučni a neretko i prestanu sa radom, što može dovesti do ozbiljnog kvara na računaru. Redovno čišćenje računara i podmazivanje ili zamena dotrajalih ventilatora produžava radni vek Vašeg računara i eliminiše dodatne troškove servisa pokvarenih delova zbog pregrevanja.


Naši servisi pored čišćenja prašine, pranja ventilatora alkoholom i podmazivanja ventilatora u isto vreme vrše i pregled komponenti računara pa tako na vreme mogu da otkriju kvar i spreče veću štetu. Isto tako i sve kablove u kućištu proveravaju i pažljivo slažu tako da omogućavaju što bolje strujanje vazduha i hlađenje svih komponenti u računaru.


Cena: 500-1500 din


Preporučujemo:

  • Čišćenje kućišta računara jednom u dva meseca.

Kontakt za servis računara: 069 2 SERVIS (069 2 737 847)

« usluge servisa računaraKontaktirajte stručan tim

Iskoristite usluge i mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

  • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
    Marko Mitić (Beograd)

  • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

  • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
  • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference