Programi i Alati

Programi i Alati za računare

Da bi Vam uštedeli vreme u pretrazi korisnih alata, antivirusa, programa za pregled slika, slušanje muzike ili gledanje filmova kao i najnovijih drajvera potrebnih za rad Vašeg računara, "Podrška & Servis" vam na ovoj stranici ostavlja opis i link prema svim potrebnim alatima za lagodan rad na računaru.


 • Antivirus i Zaštita

   

  • Antivir Personal   AntiVir Personal

   Jako dobar i besplatan antivirus program, zauzima malo memorije, pa samim tim i ne opterećuje računar.
   Download AntiVir Personal Edition from FileHippo.com
  • Avast! Free Antivirus   Avast! Free Antivirus

   Trenutno najbolje besplatno rešenje za antivirus zaštitu. Jako brz i sa velikom bazom podataka garantuje veliki uspeh u otkrivanju, preventivi i otklanjanju virusa. Odlična opcija je "Boot scan" kojom uklanja i najupornije viruse.
   Download Avast! Free Antivirus from FileHippo.com
  • Malwarebytes Anti-Malware   Malwarebytes Anti-Malware

   Ovo je, slobodno možemo reći, trenutno jedan od najboljih alata za uklanjanje svih vrsta spyware programa zbog čega ga serviseri "Podrške i servisa" redovno koriste u intervencijama. Brz, jednostavan i efektivan, pronalazi većinu problematičnih procesa i fajlova. U kombinaciji sa dobrim antivirusom stvara savršenu zaštitu vašeg računara.
   Download Malwarebytes Anti-Malware from FileHippo.com
  • HijackThis   HijackThis

   HijackThis je već legendarni softver poznat po logovima koji su neprocenjivi za svakoga ko mora ručno da reši problem sa spayware-om ili virusom. Obavezna alatka za pozitivno rešavanje teških situacija.
   Download HiJackThis from FileHippo.com
  • Spybot Search & Destroy   Spybot Search & Destroy

   Još jedna legenda koju je u zadnje vreme u praksi prestigao prvi u ovoj listi Malwerbytes. Njegov TeaTimer je jako korisna zaštita.
   Download Spybot Search and Destroy from FileHippo.com
 • Slike, Filmovi i Muzika

   

  • BSplayer   BSplayer 2.5.6

   Odličan program za gledanje svih vrsta DivX filmova, podržava drag&drop opciju, čita sve vrste prevoda. Postoji mogućnost i automatskog skidanja i instalacije kodeka i prevoda koji su potrebni za film.
   Download BSplayer from FileHippo.com
  • jetAudio   jetAudio 8.0.7 Basic

   Odličan program koji podržava skoro sve formate muzičkih i video fajlova, kao i mogućnost narezivanja diskova i snimanja muzike i konverziju fajlova u druge formate.
   Download jetAudio from FileHippo.com
  • IrfanView   IrfanView

   Jedan od najkorišćenijih besplatnih softvera za pregled slika. Pored mogućnosti pregleda i slideshowa, ima i mnoge druge funkcije kao što su isecanje slika, promena veličine, email, grupno preimenovanje slika kao i mogućnost čitanja velikog broja formata slika. Sve ovo ga stavlja u nezamenjiv alat na svakom računaru.
   Download IrfanView from FileHippo.com
 • DVD i CD alati

   
"Podrška i Servis" Vama na usluzi

Iskoristite mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

 • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
  Marko Mitić (Beograd)

 • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

 • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
 • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference