IT Podrška i Servis


Zbog što efikasnijeg rešavanja problema opisali smo tekstom i napisali algoritam proceduru koje bi trebali da se pridržavate. Na ovaj način svi štedimo vreme i novac.


 1. Pre nego što pozovete:

  • uočite tačan problem na računaru
  • proverite da li imate vezu sa internetom
  • telefon (mobilni ili fiksni) postavite u takav položaj da u isto vreme možete da koristite računar i po potrebi internet

 2. Pozovite Podršku i servis na jedan od standardnih telefona (razgovor se naplaćuje po standardnom cenovniku za vašu telefonsku liniju)

  • operater Podrške i servisa će odmah da vas upita za osnovne podatke broj telefona, ime i opis problema.

 3. U narednih 10 minuta operater će pokušati telefonom da reši Vaš problem.

 4. Ako problem ne rešimo za 10 minuta, operater odlučuje da li da pokušamo rešavanje problema remote desktop softverom, ili slanjem servisne ekipe na Va[u adresu.

  • ako se odlučimo za rešavanje telefonskim pozivom, operater vam govori svoje ime i broj lokala koji zovete, tada se razgovorom i u isto vreme remote desktop softverom rešava problem. Ako i tada ne rešimo problem šalje se servisna ekipa na teren.
  • kada se šalje servisna ekipa Podrške i servisa, operateru dajete dodatne podatke, Vašu adresu i broj fiksnog telefona ako ga imate, Podrška i servis pronalazi najbližu ekipu i šalje kod vas na kućnu adresu. Dolazak ekipe plaćate 500 dinara, kao i uslugu servisa na terenu i po potrebi delove koji su bili potrebni.

 5. Kada servisna ekipa javi operateru Podrške i servisa da je obavila intervenciju, postoji mogućnost da ćete opet biti kontaktirani da proverimo da li je sve prošlo kako treba i da ocenite rad naše ekipe na terenu.


Kompletan sistem rešavanja je i grafički prikazan na algoritmu ispod:


IT Podrška i Servis AlgoritamDolazimo do vas

Iskoristite mogućnosti koje vam pruža "Podrška i Servis" i rešite sve svoje probleme u vezi računara, a pritom i uštedite svoj novac.

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa nama. Dolazimo na željenu adresu i detaljno prezentujemo naše usluge.


Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova sa sajta www.podrskaiservis.rs i njihovo korišćenje na drugom sajtu ili u bilo kom drugom obliku. Preuzimanje i korišćenje takvog materijala u svoje svrhe bez prethodne dozvole vlasnika, krši autorska prava i zakonom je zabranjeno.


069 2 SERVIS (069 2 737 847) Pišite nam

Vašoj firmi treba održavanje računara, mreže i opreme? Za vas smo pripremili gotove pakete za servis i održavanje vaše računarske opreme. Paketi za održavanje računara

Klijenti o nama

 • Hvala vam na brzoj intervenciji. Spasili ste mi 5 sati teškog rada.
  Marko Mitić (Beograd)

 • Ljudi najbolji ste, brz dolazak i rešavanje problema na licu mesta.

 • Mislio sam da ovako nešto ne postoji kod nas. Zaista ste me prijatno iznenadili.
 • U našoj firmi ima 14 računara. Pravi pakao je nastajao kad je jedan od računara prestao da radi. Ali zahvaljujući vama, sada su nam svi problemi rešeni istog dana.
Reference